• Even Voorstellen

  Mijn naam is Joey Verhoeven en vanaf het nieuwe seizoen zal ik starten als verzorger bij de Vereniging Willem II.
  Ik ben 41 jaar oud, woonachtig in Tilburg Reeshof, en heb een verleden als Sportdocent-/ Sportinstructeur binnen de overheid.
  Sinds 2016 heb ik aan huis een eigen praktijk; Sport- en Herstelpraktijk Verhoeven. Deze is gevestigd aan de Keizersveerlaan 50, te Tilburg (nabij station Reeshof).
  Mijn werkzaamheden zijn en mijn expertise is met name Sporttherapeut, Sportmasseur, loop- conditie en hersteltrainer. Dit heb ik in het verleden ook gedaan bij de RJO van WII/RKC, Helmond Sport/VVV en bij Divisieclub Kozakken Boys te Werkendam.
  Vanaf de voorbereiding op het komende seizoen (medio augustus 2022), zal ik met de bovenstaande werkzaamheden starten en beschikbaar zijn voor amateurvereniging Willem II.
  Ik zal altijd aanwezig zijn voor en tijdens de wedstrijddagen op zaterdag.
  Wanneer je mijn expertise nodig hebt, ben ik op die dag bij de club te vinden; ook ga ik mee met de uitwedstrijden van Zaterdag 1.
  Wanneer je denkt mij nodig te hebben, kan je mij dan altijd aanspreken en/of telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-51635367, en via het e-mailadres jjj.verhoeven@live.nl
  Op de doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) moet je eerst met mij (telefonisch) een afspraak maken. Dan kan een ieder langskomen in mijn praktijkruimte in de wijk Reeshof.
  Een afspraak inplannen en vastleggen is dus echt een MUST. Dit om misverstanden te voorkomen en tevens een goede tijdsschema -/ indicatie voor mezelf te kunnen maken. Zo beperk ik ook een eventuele wachttijd voor de klanten en is iedereen snel geholpen.
  Dit aanbod geldt dus voor alle actieve (voetballende) leden van Willem II amateurs, die door een of meerdere sportblessures een hulpvraag hebben. Of misschien wel meerdere (hulp)vragen.
  Op zondagen ben ik NIET beschikbaar voor behandelingen. Uiteraard wel telefonisch om eventuele vragen te beantwoorden, dan wel een afspraak te maken voor elders in de nieuwe week.
  Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is en anders kan je mij altijd bellen met eventuele vragen.
  Op naar een leuk en sportief goed nieuw voetbalseizoen - iedereen een fijne zomervakantie toegewenst en tot snel !

  Met sportieve groeten,
  Joey Verhoeven