• Voorlopige Indeling Juniorenteams

  Hieronder de VOORLOPIGE indelingen voor het volgend seizoen. De teams kunnen nog veranderen afhankelijk van overschrijvingen, nieuwe inschrijvingen, en de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.

  B1:

  Jeffrey van Nistelrooy, Kees Loots, Hicham El Hajoui, Ervin Baser, Lorent van Lieshout, Rivaldo D'hondt, Jayjay Offerman, Mohammed Achbar, Damien van den Hoek, Alem Korjenic, Justin van Drunen, Mathias van Lunteren, Salvador Gianoncelly.

  C1:

  Arend Claesen, Dante Dessi, Ibrahim Ahmed Benaissa, Lorenzo Baidjoe, Lenny Smits, Tugfan Ayverdi, Gijs Loots, Sunny Chen, Ginaijro Breidel, Mohammed Cengiz, Jayden Bachoe, Dogan Aydin, David Dijkgraaf, Chureny Lacrum, David Zimmerman

  C2:

  Gideon Janga, Muhammed Karaca, Yannick van der Does, Olcay Yurekli, Murat Mamak, Sontje Offerman, Chris Shaul, Yassine Bouras, Grace-Lingoli Yando, Berati Yalan, Kacper Kozlowski, Ilias Aoulad Yahya, Ayoub Chahid, Ridda Al-Hassani, Diego Schollen.