• Vrijwilligers

    De Vereniging Willem II kent vele vrijwilligers. Dit zijn mensen die op allerlei manieren er voor zorgen dat alle zaken met betrekking tot het voetbal gebeuren op een goede manier verlopen. Zowel op als rondom het voetbalveld spannen zij zich in om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Natuurlijk gaat hierbij wel eens iets niet helemaal goed. Laten we ons echter goed realiseren dat onze vrijwilligers hun vrije tijd opofferen voor de club en dat we dankbaar moeten zijn voor hun inzet. Dit hoeft niet fulltime te zijn, alle beetjes helpen ook.

    Om een voetbalvereniging draaiende te houden zijn veel vrijwilligers nodig. We kunnen dan ook altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse, neem dan contact op met het bestuur, of kom eens op avond zelf een kijkje nemen op onze accommodatie. De vrijwilligers nemen namelijk een bijzonder belangrijke plaats in binnen onze Vereniging.

    Bestuurslid Sponsoring: Voor het aantrekken van nieuwe en het onderhouden van de contacten met de bestaande sponsors, zoeken we een commercieel ingestelde persoon met veel contacten.

    Gastheer/vrouw zaterdag: We zoeken een regelneef die op zaterdag een (dag) deel onze bestuurskamer gaat bemannen. Het betreft hier de ontvangst van de consul, scheidsrechters en bezoekende verenigingen + de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Dit is een absolute noodzaak om onze wedstrijden goed te laten verlopen!!

    Jeugdtrainers: Voor iedere leeftijdscategorie zoeken we nog trainers. De trainingstijden zijn in overleg vast te stellen, maar eindigen niet later dan 20.00 uur. Het volgen van een KNVB trainerscursus behoort tot de mogelijkheden.