• Positief Voetbal Klimaat Tilburg

    Willem II - F4

    Op zaterdag 19 december maakt onze F4 haar debuut op de voetbalvelden. In het kader van het Positief Voetbal Klimaat Tilburg was er een toernooi georganiseerd bij SC 't Zand. Teams van eerstejaars F-jes konden meedoen, waarbij er werd gespeeld volgens het Fairplay concept. Dit wil zeggen: wel 7 tegen 7 maar op een veel kleiner veld, zonder scheidsrechter en met slechts zeer beperkte coaching door leiders. De ouders staan op relatief grote afstand, maar mogen natuurlijk wel aanmoedigen. De score is niet belangrijk, het plezier van de kinderen staat voorop.

    Onze F4 deed lekker mee en staat te trappelen om na de winterstop echt wedstrijden te gaan spelen. We kunnen nog enkele spelers gebruiken, dus snel aanmelden als je ook zin hebt om bij Willem II te  komen voetballen.

    Succes allemaal !