• Verslag wedstrijd 22 mei: Nacompetitie Willem II – vv Riel 1 – 1

  Verslag wedstrijd 22 mei:  Nacompetitie Willem II – vv Riel   1 – 1

  In de stromende regen gingen beide ploegen van start. Ondanks de nattigheid hadden redelijk wat supporters de weg naar het sportcomplex gevonden.

  Het speeltempo in de eerste helft lag redelijk hoog. Beide ploegen wilden aanvallen en kregen kansen om de score te openen. Dan weer domineerde Willem II het spelbeeld, en dan weer de gasten uit Riel. De jonge scheidsrechter volgde het spel op de voet en had de wedstrijd perfect in de hand. De keepers moesten een paar keer handelend optreden, maar hielden hun doel schoon, waardoor de teams met de brilstand gingen rusten.

  Na de thee klaarde het weer iets op. Willem II had een licht overwicht en opende via Baya de score, 1-0. Riel kwam echter steeds dreigender opzetten en kreeg meerdere kansen om de gelijkmaker aan te tekenen. Doelman Mutlu van Willem II lag steeds in de goede hoek en hield met snelle reflexen zijn ploeg op de been.

  De thuisploeg leek met de overwinning te gaan strijken, maar een snelle uitval van Riel, een rode kaart en een vrijeschop dwars door de muur, betekende de 1-1.

  Een uitslag waar geen van de beide trainers echt tevreden mee waren. Donderdagavond 26 mei is de tweede wedstrijd in Riel, met aanvang 19.00 uur. Dit belooft wederom een spannende partij te worden, dus kom zondag 1 supporteren voor een plaats in de 4e klasse !!  

  Kantine gesloten op donderdagavond 25 mei

  In verband met de tweede wedstrijd in de nacompetitie van zondag 1, in en tegen Riel, is de kantine op donderdag 26 mei gesloten.

  Er is die avond dus geen clubavond.