• Nog een laatste klus-zaterdag op 30 juli

    Tijdens de zomerstop is door een kleine groep van vrijwilligers keihard gewerkt om ons complex een ware metamorfose te geven.
    De kleedkamers en de centrale gang werden aangepakt en hebben nu een echte Willem II uitstraling. De rookruimte werd omgebouwd tot de nieuwe centrale ingang van het paviljoen. Buiten werd de nieuwe entree door het plaatsen van hekwerk ingericht. Daarnaast werd de keuken geheel opnieuw betegeld, de counter van het cafetaria opgeschoven en alle apparatuur gereinigd en opnieuw geplaatst.
    Komende zaterdag is het tijd voor de laatste loodjes. Vanaf 9.00 uur gaan we beginnen om het complex gereed te maken voor het nieuwe seizoen. We hebben nog veel te doen en kunnen extra vrijwilligers gebruiken. Dus kom ook, en steun het groepje dat al héél, héél veel werk heeft verzet !!!