• Aftrapweekend PVKT    Op zaterdag 24 september ging het Aftrapweekend PVKT bij alle verenigingen in Tilburg van start. Bij onze club stonden vrijwilligers om 9.00 uur klaar met koffie, thee en flyers. Gestoken in felgroene polo’s brachten zij de boodschap van het Positief Voetbalklimaat Tilburg over op spelers, trainers en ouders: speel sportief en met respect ?? dan beleven we samen veel plezier aan het voetbalspel.

    De wethouder Sport, Hans Kokke was op ons sportcomplex en deed de aftrap bij de wedstrijd van onze O9-1. Verder onthulde hij het nieuwe bord van PVKT dat voortaan iedere week op het terras naar het veld zal staan. De banner met de nieuwe PVKT vertegenwoordiger, Jordens Peters, krijgt een plaatje in de kantine.

    De wedstrijden bij de jongste teams werden besloten met ranja en een banaantje uit de teambox. Lekker en veel gezonder dan chips en cola ! Het was een mooie ochtend en we rekenen er op dat het goede voorbeeld van de jeugd, ook bij de seniorenteams gevolgd gaat worden.