• Nico Akkermans genomineerd

    Op 26 oktober gaat de tweede editie van start en Nico Akkermans is opnieuw genomineerd. Wordt Nico Akkermans dit jaar verkozen tot Brabants Dagblad Clubheld dan strijdt Nico samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van €10.000,-! 

    Stemperiode van 26 oktober t/m 16 november 2016
    De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

    WIN € 10.000,- voor jouw club
    Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. Leeshier hoe de regiowinnaars en de landelijke winnaar worden verkozen. Lees hier ook de verkiezingsvoorwaarden. Met jouw stem maak je tevens kans op de Ford Fiesta Titanium.