• Sportparkdienst

    Al enkele jaren zijn er in de weekenden op ons sportcomplex aanspreekpunten aanwezig. Het zijn meestal vaste vrijwilligers of bestuursleden die onze secretariaatkamer bezetten.
    Zij ontvangen onze tegenstanders en scheidsrechters, fungeren als vraagbaak voor bezoekers en lossen allerlei acute problemen op. Jammer genoeg is het aantal vrijwilligers voor deze activiteit zeer klein, terwijl door de groei van onze vereniging, de werkzaamheden toenemen.

    Bij andere verenigingen werkt men vaak met twee vrijwilligers, die samen een dagdeel het secretariaat bemannen. Bijvoorbeeld de zaterdagochtend of de zondagmiddag.  Het bestuur zou dit graag ook bij onze vereniging op vrijwillige basis invoeren. Dit kost dan niet zo heel veel tijd, zeker als op een grote groep vrijwilligers kunnen rekenen. Je werkt altijd met een maatje, met wie je afstemt hoe je het een en ander samen invult. Voor "vervelende" zaken blijft er altijd een dienstdoend bestuurslid op afroep beschikbaar.

    Hierbij een dringende oproep aan alle leden (zeker ook de wat oudere jeugd en senioren), zich aan te melden om 1 a 2 keer per seizoen een sportparkdienst te draaien. Zo houden we het voor iedereen leuk! Als je mee wilt werken aan de invulling van deze sportparkdiensten, graag een reactie naar Rene Wesdorp, email: voorzitter@willem2.net of mob: 06-20412980. Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.