• Zaterdag 1 kampioen

  • Na een lang seizoen pakte zaterdag 1 in Dordrecht de titel in de 4e klasse. Op het veld bij DFC stonden de nummer 1 en 2 van de ranglijst tegenover elkaar.

    Doordat er voor beide ploegen veel op het spel stond, leken zowel Willem II als DFC door de spanning bevangen. Het spelpeil was, zoals in de meeste kampioenswedstrijden, niet best. DFC kreeg na 10 minuten een grote kans, maar deze werd naast geschoten. De stevige wind en het hobbelige veld zorgden en daarna voor dat er voor de talrijke supporters weinig te genieten viel. Na de rust had de thuisploeg wederom het iets betere van het spel. Dat leverde een strak schot in de bovenhoek op, maar onze keeper Dion wist de bal op even fraaie wijze over te lat te tikken.

    Met de 0-0 eindstand wisten de ploeg van Leon van Wijk , het beslissende punten voor het kampioen te veroveren en kon het feest beginnen. Door de KNVB werden medailles uitgereikt en na een fotosessie kon iedereen onder de douche. Op de terugreis in de bus, werden we vermaakt door ras-entertainer Pepijn, die met een quiz en liedjes er voor zorgde dat we snel in Tilburg waren. In het clubhuis was alles in gereedheid om er een mooie feestavond van te maken. Onder leiding van zanger Patrick Broers werd het dat ook ??.

    Spelers, coach, begeleiders en supporters, allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap ?? en veel succes in de 3e klasse !