• JO13-1 KAMPIOEN

    Na een moeizame start en met een verlies in de eerste wedstrijd tegen ’t Zand  is JO13-1 er toch in geslaagd het kampioenschap naar zich toe te trekken. Na een gelijke stand tegen Taxandria in tweede wedstrijd werden de trainingsvormen intensiever. Rob en Rodrigo hadden zich zelf een doel gesteld. Namelijk het kampioenschap en hecht team vormen welke voor elkaar wilden voetballen.
     Al snel werd de hand van trainer zichtbaar op het veld en werden alle acht op een volgende wedstrijden met mooie cijfers gewonnen. De uit wedstrijd op 08 April bij Taxandria bleek een cruciale en een kraker te worden. Taxandria was immers de enige overgebleven Vereniging welke met een gelijk aantal punten voor het Kampioenschap konden gaan. Na een zenuwslopende tweede helft, leuk voetbal en vooral inzet en strijd zijn de belangrijke 3 punten mee terug naar Tilburg gegaan (eerste helft 0-3 / eindstand 3-4). Uiteraard was nu de taak de eerste plaatst te blijven handhaven. Met een 3-9 overwinning op Longa en het gelijke spel van Taxandria in de één na laatste wedstrijd is het een gelopen koers en kon JO13-1 op 06 mei zonder druk zijn laatst Kampioenswedstrijd thuis spelen tegen de Reeshof.