• De Tilburg Senior Cup is terug van weggeweest! Na een aantal succesvolle edities in de periode 2010 t/m 2013 heeft FUNtoernooien.nl samen met Willem II besloten dit voorbereidingstoernooi nieuw leven in te blazen. De lagere seniorenelftallen (reserve 3e, 4e en 5e klasse) van uw vereniging zijn dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Tilburg Senior Cup 2017! Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus 2017 op de velden van Willem II (Sportpark 'Noorderpark', Heikantlaan 110 te Tilburg).
   
  Toernooiopzet
  - Senioren (lagere elftallen, maximaal 16 teams, maximaal 4 velden)
  aanvang: 10:00 uur, prijsuitreiking: 16:30 uur, 11 tegen 11
   
  Wedstrijden duren 20 minuten (aaneensluitend); er is geen rust en er wordt niet van speelhelft gewisseld. Er wordt gespeeld in vier poules van elk vier teams. Alle teams spelen drie poulewedstrijden en drie finalewedstrijden. Elk team speelt dus 6 wedstrijden! De poulewinnaars en de nummers 2 kwalificeren zich voor de kwartfinales A (8 ploegen), de overige teams (8 ploegen) gaan naar de kwartfinales B.
  Afhankelijk van het resultaat wordt er hierna gespeeld voor plaats 1 t/m 4 dan wel plaats 5 t/m 8 (geldt voor zowel A als B). Vervolgens bepaalt de laatste finalewedstrijd hoe de eindrangschikking eruit ziet. Prijzen in de vorm van bekers zijn beschikbaar voor de nummers 1 t/m 3 in zowel de A als B eindklassering. Ook is er een Fair Play Cup te winnen en kan iedere speler deelnemen aan de Crossbar Challenge.
   
  Crossbar Challenge en FC Robinstijn
  De Crossbar Challenge wordt georganiseerd ten behoeve van het goede doel dat gekoppeld is aan FUNtoernooien.nl: FC Robinstijn. Deze organisatie laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:
  - kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
  - kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
  - kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;
   
  Kinderen kijken vaak enorm op tegen hun voetbalhelden en hebben vaak de meest uiteenlopende voetbaldromen en wensen. Een ontmoeting met je grote idool, het bijwonen van een onvergetelijke wedstrijd of een kijkje achter de schermen bij je favoriete club? Voetbal is iets magisch!
  Zeker voor kinderen, die om welke reden dan ook, een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft ze nieuwe kracht, energie en inspiratie om weer verder te kunnen gaan.
   
  FC Robinstijn probeert de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit te laten komen. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze wens "op maat" te vervullen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld.
  Op deze manier bezorgen we kinderen écht de dag van hun leven!
  Want het mooiste geluk, is toch het geluk van een kind??
   
  Iedereen kan deelnemen aan de Crossbar Challenge, dus ook teambegeleiders en supporters. Kosten zijn € 1,00 per deelname en daarvoor krijg je drie pogingen om de bal vanaf de zestienmeter op de lat te schieten. Wanneer je met minimaal twee pogingen succes hebt, plaats je je voor de finale. De winnaar verdient een mooie beker en een abonnement op het voetbalblad ‘Santos’! De deelnamekosten komen volledig ten goede aan FC Robinstijn!
   
  Deelnemen
  Inschrijven geschiedt door bijgevoegd inschrijfformulier volledig ingevuld te retourneren. Dit kan per email via roald@funtoernooien.nl of per post naar Van Maerlantstraat 6, 5025 PK Tilburg. Alle overige correspondentie met betrekking tot het toernooi zal plaatsvinden per email. LET OP: het is dus zeer belangrijk om een correct emailadres in te vullen op het inschrijfformulier! Vergeet ook niet het mobiele nummer van de contactpersoon aan te geven, zodat de organisatie contact kan opnemen wanneer dat noodzakelijk mocht zijn.
   
  Wanneer de inschrijving is ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per email. Alle overige toernooidocumenten (Algemene Voorwaarden, Toernooireglement, Concept Wedstrijdschema en Overige info) worden na inschrijving toegestuurd en zijn binnenkort ook te bekijken en te downloaden op onze website www.funtoernooien.nl. Minimaal één week voorafgaand aan het toernooi ontvangt u het definitieve wedstrijdschema en alle andere relevante informatie.
   
  Wanneer het aantal deelnemende teams is vastgesteld, wordt bekeken in hoeverre er in de middag een teamlunch zal worden aangeboden (tegen een kleine meerprijs). In de avond wordt er in ieder geval een barbecue georganiseerd (tegen betaling); hierover later meer.
   
  Mochten er naar aanleiding van deze email of de desbetreffende documenten nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan kunt u die per mail richten aan roald@funtoernooien.nl.
   
  Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op ons sportpark 'Noorderpark', Heikantlaan 110 te Tilburg voor de Tilburg Senior Cup 2017 en bedanken u bij voorbaat voor de sportieve medewerking!
   
  Met rood-wit-blauwe groet,