• Aftrap PVKT

    Zaterdag jl. startte het nieuwe voetbalseizoen met het PVKT Aftrapweekend. Als deelnemer aan het Positief Voetbal Klimaat Tilburg, waren er bij Willem II diverse activiteiten. Materiaalman Frans had een ballonnenboog gemaakt voor een feestelijke ontvangst op ons terras. Bij het PVKT kraampje werden ouder getrakteerd op een kopje koffie of thee. Voor en na de jeugdwedstrijden werd de nadruk gelegd op het sportief en met respect voor elkaar voetballen, positief supporteren, en vooral het samen plezier beleven aan de voetbalsport.

    Na de middag was het de beurt aan onze seniorenteams. Bij de wedstrijd van zaterdag 1 kreeg onze pupil van de week, Femke, alle aandacht. Zij overhandigde de beide aanvoerders een band met "RESPECT". Allemaal bedankt voor jullie medewerking. Samen maken we er een mooi, plezierig en sportief seizoen 2017-2018 van!