• Een leven lang Willem II

  Op zaterdag 13 oktober was een speciale dag voor ons verenigingslid Peter Année. In Goirle werd onder grote belangstelling zijn levensverhaal aan het publiek   gepresenteerd. Veel (oud) Willem II'ers waren aanwezig om deze mijlpaal extra glans te geven. 

  Niemand heeft zoveel wedstrijden van Willem II gezien als Peter Année. En de vraag is of iemand ooit ook maar in de buurt komt van het aantal jaren dat Peter lid is van de club: 75 jaar. 

  Vanwege dit mooie jubileum en om de mooie verhalen over onze club niet verloren te laten gaan is door Thomas Rensen het initiatief genomen om samen met Peter deze biografie te schrijven.

  Grote namen
  In het boek komen alle grote namen uit de geschiedenis van de Tricolores langs, van Wim Groels tot Dr. Schuerman, van Jan van Roessel tot aan Co Adriaanse en Harry Mommers (kampioen in 1916). Peter is naast stadionspeaker onder meer ook redacteur, bestuurslid, jeugdspeler, keeperstrainer en commissielid geweest en kent de club dus als geen ander. 

  Het voorwoord is geschreven door Martin van Geel en verder komen ook onder andere oud-speler Jan Boor, algemeen directeur Berry van Gool en oud-trainer Co Adriaanse kort aan het woord over Peter. 

  Voorverkoop
  Het boek verschijnt op zaterdag 14 oktober. De online voorverkoop via de Tilburgse uitgever Gianotten Printed Media is inmiddels gestart. Het boek kost €14,95, maar t/m dinsdag 3 oktober betaal je slechts €12,50. Kijk voor meer informatie op www.peterannee.nl