• Wassen Shirts

    In de voorgaande jaren werden de shirts van alle Willem II-teams bij de club gewassen. Hier komt met ingang van het weekend van 11+12 november verandering in.
    We hebben bij de club niet meer genoeg mankracht om dit centraal te blijven doen. Evenals bij veel andere clubs, dienen de shirts dus door de teams zelf te worden gewassen. De beste/eerlijkste methodiek is, om iedere week een andere speler de shirts te laten wassen. Het is NIET toegestaan om de shirts aan de spelers uit te delen en iedereen zijn eigen shirt te laten wassen!!Dan krijgen we kleurverschil en ontbrekende shirts op wedstrijddagen. In de teamtassen wordt een lijst gedaan met het aantal shirts en de wasvoorschriften. Het bestuur vertrouwt er op dat ieder team, cq iedere speler, met goede zorg met de shirts omgaat. Het komend weekend is het de laatste keer dat de shirts bij de club worden gewassen. Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.