• Walking Football Oud Willem II

    Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen (zie ook https://oldstars.nl/spelregels/). Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Op zaterdag 31 maart spelen 2 teams Old Stars van Willem II, tegen hun leeftijdsgenoten van RKC. Vele bekende namen uit het grijze verleden gaan hun opwachting maken. De ontvangst is vanaf 16.15 uur, de wedstrijdjes starten om 17.00 uur.