• Hans Sweep (60, Tilburg). Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

    Al sinds 1992 is Hans Sweep actief als vrijwilliger voor de Tilburgse Zaalvoetbalbond. Eerst als competitieleider, later als voorzitter en bestuurder. De heer Sweep is het gezicht van de organisatie naar de buitenwereld, zorgde voor stevige samenwerking tussen voetbalbonden in Midden-Brabant en verstevigde ook de landelijke banden met bijvoorbeeld de NKS. Daarnaast is de heer Sweep sinds 2005 vrijwillig actief als voorzitter van de Brabantse Zaalvoetbal Federatie (BZF). Deze federatie is een samenwerkingsverband van vijf Brabantse zaalvoetbalbonden. Zij organiseren onder andere de Coupe Midden-Brabant en werken op organisatorisch niveau samen. De heer Sweep is in zijn rol als voorzitter een bindende factor binnen deze club en is het gezicht naar buiten voor de BZF. In het verleden was hij zes jaar voorzitter van de Vereniging Willem II amateurs en was hij tien jaar actief als jeugdtrainer/leider van diverse elftallen van SC 't Zand. Ook de Tilburgse wijk Reeshof mag sinds een aantal jaar rekenen op de vrijwillige inzet van de heer Sweep, onder andere op het gebied van buurtpreventie.

    Beste Hans, vanuit de Vereniging Willem II van harte gelukgewenst !