• Willem II zoekt …. selectiespelers

    Binnen ons zaterdag 1 team hebben een aantal spelers aangegeven met ingang van het nieuwe seizoen op een lager niveau te gaan voetballen. Vanuit de jeugdafdeling stromen dit jaar geen A-spelers door naar de senioren. Daardoor zijn wij op zoek naar nieuw talent om het standaardelftal te versterken. Zaterdag 1 speelt in de 3e klasse en is momenteel in een zware strijd verwikkeld om degradatie te voorkomen. In het komende seizoen gaan we voor dit team een nieuwe basis leggen voor de toekomst. De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag. Kleding en fysio worden door de club verzorgd. Heb je de interesse, het voetbaltalent en de mentaliteit om aan het team mee te bouwen? Bel dan met elftalbegeleider Leon Scheers en trainer Mustafa Demirtas (mob 06 – 2955 3676), en maak een afspraak voor een proeftraining en een gesprek.