• Waar de spelers nog druk zijn met het lopende seizoen, eventuele nacompetitie, toernooien én de vakantie in het vizier hebben, is het voor de vrijwilligers bij de club alle hens aan dek. Het nieuwe seizoen komt eraan.

    Wie komt in welk team, hoeveel teams hebben we, hoe lopen de overschrijvingen, bij wie zitten we in de poule en wat wordt het programma? Het zijn allemaal vragen die steeds actueler worden. Belangrijk om dit goed te organiseren. Maar ook het informeren van leden en bijvoorbeeld ouders is van belang. Want als vereniging wil je er toch ook voor zorgen dat de leden bijtijds weten voor welk team ze volgend seizoen uitkomen? 

    Gelukkig hoeft niet alles tegelijk. We hebben een handige tijdlijn voor jullie gemaakt. Zo wordt duidelijk wanneer je wat moet doen. Maar ook wanneer je wat van de bond mag verwachten. Zo is voor iedereen duidelijk wat er gaat gebeuren en vooral waar leden de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn!

    Bekijk hier de tijdlijn