• Positief Voetbalklimaat Tilburg Roadshow

  Beste spelers, begeleiders, ouders en andere betrokkenen,

  Op  zaterdag 11 mei vindt er bij ons de Positief Voetbalklimaat Tilburg Roadshow plaats.
  Positief Voetbalklimaat Tilburg is een initiatief van alle Tilburgse voetbalverenigingen, waarmee we ons gezamenlijk inzetten voor sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden. Tijdens de PVKT Roadshow staan we hierbij stil en vinden er rondom de wedstrijden diverse activiteiten plaats in het teken van sportiviteit en respect. Hieronder worden een paar activiteiten uitgelicht.


  Positieve Spreukbal
  Één van de onderdelen van deze dag zal de 'Positieve Spreukbal' zijn. Hierin kan iedereen zijn mooiste spreuk/uitspraak deponeren die te maken heeft met sportiviteit en respect. Denk hierbij aan een mooi positief moment dat je al eens hebt meegemaakt op het voetbalveld, een uitspraak van een inspirerend figuur uit de voetbalwereld of een zelf verzonnen uitspraak, alles is geoorloofd zolang er maar positiviteit in terug komt. De Positieve Spreukbal zal tijdens de Roadshow bij de stand aanwezig zijn, Probeer het team van je zoon of dochter te motiveren om hier iets moois aan deze bal toe te voegen, en win met het hele team kaartjes voor een wedstrijd in het Koning Willem II stadion.
   
  Voor de wedstrijd / aftrap
  Ouders en kinderen verzamelen zich 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd allemaal in de middencirkel (in het midden op half veld) of naast het veld mocht er nog een wedstrijd gespeeld worden. Alle ouders, trainers/coaches en kinderen kunnen gezamenlijk op de foto en schudden elkaar daarna een hand om een sportieve wedstrijd toe te wensen.

  Na de wedstrijd

  Bij de pupillen wordt na afloop van de wedstrijd aan de rand van het veld (richting kleedkamer) een erehaag gemaakt door de ouders van beide teams. Vanaf de JO14 jeugd wordt na afloop van de wedstrijd handen geschud in het midden van het veld.

  Positieve helpende handjes
  Vindt u het ook belangrijk dat uw zoon of dochter met plezier bij onze vereniging voetbalt? Wilt u zich ook inzetten voor een Positief Voetbalklimaat bij Willem II? Wellicht kunt u ons meehelpen en iets voor de vereniging betekenen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op tijdens de Roadshow bij de stand of stuur een mailtje naar pvkt@willem2.net
   
  Wij hopen jullie allen te mogen ontvangen op ons sportpark om samen van een respectvol en sportief voetbalweekend te kunnen genieten!