• Rookvrije voetbalvereniging

  Een voetbalvereniging is een belangrijke plek waar kinderen en volwassenen elkaar ontmoeten, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren. En goed voorbeeld, doet goed volgen. De KNVB is sinds 2017 partner van de beweging ‘Rookvrije Generatie’. Het goede voorbeeld, binnen en buiten de lijnen, is daarbij van groot belang. Want zien roken, doet roken.

  In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Ook maatregelen die stapsgewijs worden ingevoerd, zoals niet roken bij de jeugdwedstrijden, kunnen al een groot verschil maken.

  Het bestuur van Willem II onderschrijft het streven van de KNVB en wil met ingang van het nieuwe seizoen eerste stappen invoeren. Dat kunnen we echter niet alleen. Idee├źn en feedback vanuit onze leden worden derhalve op prijs gesteld.

  Proef op 11 mei

  Tijdens de PVKT Roadshow op 11 mei aanstaande mag, bij wijze van eerste proef, niet worden gerookt op het terras bij de kantine. Tijdens dit jeugdevenement is dit deel van het sportcomplex, samen met de kantine en de kleedkamers, van 9.00 tot 12.00 uur rookvrij. Wij hopen dat iedereen zich hier aan gaat houden ?? en er naar streeft dan heel het sportcomplex rookvrij te maken.  

  Met dank voor jullie medewerking.