• Koop of verleng je seizoenkaart en ontvang korting

  Samen met vrienden of familie naar het Koning Willem II stadion. De geur van echt gras. Aftellen richting de aftrap. Ouwehoeren over de opstelling. De wedstrijdspanning. Met z’n allen uit volle borst het clublied zingen. Honger naar mooie acties en verlangen naar ‘My ittle Lady’. En na afloop ?? drie punten of niet ?? altijd weer een mooie middag of avond rijker. Samen proosten en napraten in D’n Beitel, in de stad of thuis voor de tv. En maandag weer. Nog even nagenieten en verhalen ophalen. Toeleven naar de volgende wedstrijd. Op het schoolplein. Met collega’s bij de koffieautomaat. Op de sportclub. Leev’ hoezee voor Willem II, horen we overal. Het seizoen 2019-2020 komt eraan: een nieuw jaar vol passie, strijd en leeuwenmoed.

  Beleef het weer mee en verleng of koop nu je Tricolores-SeizoenClubCard en ontvang 15% korting, 


  Verlengen vaste plaats

  Wil je jouw vaste plaats behouden? We bieden je graag de kans om komend seizoen weer op jouw eigen plek te zitten. Verleng je SeizoenClubCard daarom uiterlijk 7 juni, want daarna vervalt jouw recht op die plaats.

  WERKWIJZE
  Je kunt jouw SeizoenClubCard verlengen een mail te sturen naar (penningmeester@willem2.net)