• Voetbalclinics voor meisjes

    Vorige week vrijdag 13 september vond de eerste voetbalclinic plaats op ons sportcomplex Noorderpark. Zo’n 25 meiden namen deel aan de clinic van Top Girls Academy (TGA). Deze voetbalschool gaat, vanaf 27 september, series van steeds 4 trainingen verzorgen. Deze zijn bedoeld voor speelsters in de leeftijdscategorie├źn O13 + O15 + O17. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging Willem II of een andere club; iedereen kan zich inschrijven. Na 4 weken worden de beste speelsters geselecteerd door TGA. Daarna start weer een nieuwe serie van 4 voetbalclinics.

    Deze clinics staan onder leiding van Ali Tuharea, trainer van Fortuna ’54 uit Sittard, spelend in de Hoofdklasse B van het vrouwenvoetbal.

    Wil jij meemaken hoe het is om te trainen als een prof? En ons te laten zien hoe goed jij kan voetballen?

    Kijk dan in de bijgaande flyer - en schrijf je per mail in voor de volgende clinics:    jeroen@willem2.net