• Contractverlenging

    Het bestuur heeft het contract met trainer Mustafa Demirtas met één seizoen verlengd. Hij is daarmee ook volgend seizoen eindverantwoordelijke van het eerste zaterdagelftal bij Willem II amateurs. De sportieve resultaten zijn dit seizoen helaas niet best. De ploeg van Mustafa heeft nog maar weinig punten weten te behalen. “Toch geven we niet op en zullen wij alles blijven geven om in de tweede helft van de competitie flink wat plaatsen op de ranglijst te stijgen.” De oefenmeester heeft wel verklaringen voor de slechte resultaten in dit seizoen. “Het probleem is dat we door studie, blessures en werk, bijna nooit compleet trainen. Daarnaast geven we in wedstrijden, door onervarenheid en persoonlijke fouten, te veel doelpunten weg.” Desondanks kijkt Demirtas wel hoopvol naar de toekomst. “Ik hoop dat deze spelersgroep bij elkaar blijft en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. We hebben onlangs met de spelersgroep en de begeleiders gesproken. Dat gaf in ieder geval duidelijkheid en vertrouwen. We gaan in ieder geval aan een goed team bouwen en dan hebben we er vertrouwen in dat de resultaten beter worden.”