• NLdoet

  NLdoet

  Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, om iedereen op een laagdrempelige manier te laten ervaren hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. In 2020 is NLdoet op 13 en 14 maart.

  Vrijwilligerswerk

  Dat kan op vele manieren, blijkt wel uit de enorme verscheidenheid in activiteiten tijdens NLdoet. Zo worden er lunches bereid, high tea's verzorgd, pannenkoeken of poffertjes gemaakt en diners gekookt. Ook worden elk jaar mensen in de watten gelegd voor wie dat geen vanzelfsprekendheid is. Denk hierbij aan mensen met een beperking, mensen die in armoede leven of ouderen die weinig buiten de deur komen.

  Aanmelden

  Onze vereniging heeft twee klussen aangemeld, waarbij we hulp kunnen gebruiken. Op vrijdag 13 maart willen we 4 kleedkamers gaan schilderen met vuil- en waterafstotende verf. Daarnaast hebben onze pupillen- en trainingsdoeltjes dringend onderhoud nodig. Deze doeltjes moeten worden gelast, hetgeen kennis, kunde en specifiek gereedschap vereist. Deze klussen zijn aangemeld via Mijn Oranje Fonds. Het is echter niet zeker of dat er zich hiervoor vrijwilligers gaan melden. Daarom ook een oproep aan onze leden: je kunt jezelf aanmelden als vrijwilliger voor een NLdoet-klus via de site:   https://www.nldoet.nl/. Of je aanmelden voor onze eigen klussen - in de bestuurskamer. Alvast bedankt voor jullie medewerking!