• Contributie restitutie

  Zoals jullie allen wel weten inmiddels is het seizoen 2019- 2020 ten einde. Dat het op deze manier is geschied, is zeer spijtig. Echter heel begrijpelijk. We staan dan ook als bestuur van Willem II achter het besluit van de KNVB.

  Er zijn vragen binnengekomen over een eventuele teruggave van de contributie nu er dit seizoen niet meer wordt gevoetbald. Dat zijn logische vragen in deze bizarre tijd. Met deze info gaan we uitgebreid in op deze legitieme vraag.

  Juridisch hoeft een vereniging geen contributie terug te geven. Dit is ook de landelijke richtlijn. Uitleg hierover vind je via deze link:
  https://sportzaken.pro/verenigingsbestuur/contributiezaken/inning-van-contributie-in-coronatijd/

  Maar belangrijker is dat het voor de vereniging niet verstandig zou zijn om nu contributie terug te gaan geven. De inkomsten vanuit de kantine zijn momenteel nihil terwijl onze vaste lasten gewoon doorlopen. Wanneer we contributie terug zouden gaan geven, komen we mogelijk in financiĆ«le problemen. Dat wil natuurlijk niemand. 

  De vrijwilligersvergoedingen zijn stopgezet. Waar bezuinigingen mogelijk waren, zijn deze doorgevoerd. We proberen gebruik te maken van de regelingen die vanuit overheidswege zijn aangeboden. Jullie kunnen er dus vanuit gaan dat wij alle uitgaven en kosten op het moment tot een minimum beperken. Alleen de echt noodzakelijke uitgaven vinden nog doorgang.

  Maar uiteindelijk zijn wij natuurlijk met alle leden samen de vereniging, dus samen kunnen we ervoor zorgen dat de vereniging ook volgend seizoen door kan gaan en we weer kunnen genieten van het samen winnen, samen verliezen en samen plezier maken.

  Nogmaals we vertrouwen op jullie begrip en wij wensen jullie een goede gezondheid en sterkte met het doorkomen van deze voor iedereen moeilijke tijd.