• Alleen nog cashless betalen start nieuwe seizoen

  Waarom hebben we gekozen voor de Cashlessmodule.

  Er zijn voor ons meerdere redenen om voor de Cashlessmodule te kiezen. Naast de Corona crisis willen we vooral een nog veiligere kantine. Cashless werken vermindert daarnaast de kans op fouten. Naast het betalen met pin, telefoon kunnen onze leden ook betalen met een Willem II clubcard. Dit geeft een extra stukje betalingsgemak.

  Tevens bereiden we onze kassa uit met een nieuwe Pinkassa. Dit is voor ons een groot voordeel omdadat de betalingen (contactloos) via pin, telefoon, creditcard en zelfs QR-code kan doen. Maar het absolute voordeel is natuurlijk dat de Pinkassa een combinatie is van een kassa en een pinautomaat in één. Hierdoor kunnen wij de bestellingen aanslaan vervolgens kan men direct afrekenen op hetzelfde apparaat, sneller kan denk ik niet. Het werkt precies hetzelfde als ons huidig kassasysteem die we al hebben, alleen dan compact en eenvoudig te verplaatsen.

  Voordelen
  Voor de barmedewerkers is de Cashlessmodule erg prettig. Zij kunnen leden veel sneller helpen, omdat het betalen een stuk sneller gaat. Zeker tijdens pauzes van thuiswedstrijden kan het erg druk zijn aan de bar. Het is fijn dat ze op deze piekmomenten veel meer bestellingen kunnen afhandelen. Naast het bar personeel zullen ook de leden de voordelen van de Cashlessmodule in gaan zien. In het begin zal het best wel even wennen zijn aan dit nieuwe cashless-systeem.

  https://youtu.be/yNNLT83bcEQ