• Indeling Zaterdag 1 – 4e klasse E

  Het seizoen 2020/'21 is op woensdag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de categorie A zijn inmiddels beschikbaar. De publicatie van de nummering van de categorie A (reguliere competitie) is op dinsdag 22 augustus 2020.

  Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen.

  Optimale geografische indeling

  Bij de competitie-indeling wordt naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen. Hierbij streeft de KNVB ernaar om competities op te zetten met meer tegenstanders uit de omgeving, wat resulteert in meer derby’s, minder reisafstanden bij uitwedstrijden en meer toeschouwers bij de wedstrijden.

  Afhankelijk van het niveau en de verenigingen uitkomende op een bepaald niveau is dat echter niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen. Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen.

   

   

  Berkdijk

  1

  Zuid I

  DESK

  1

  Zuid I

  Dongen

  1

  Zuid I

  FCTilburg

  1

  Zuid I

  Margriet

  1

  Zuid II

  OSS'20

  1

  Zuid II

  Olympia'60

  1

  Zuid I

  Oosterhout

  1

  Zuid I

  RFC

  1

  Zuid I

  SCO

  1

  Zuid I

  SSC'55

  1

  Zuid I

  SV de Braak

  1

  Zuid II

  TOP

  1

  Zuid II

  Willem Il

  1

  Zuid I