• Shirt sponsor: Surlogic e-fulfilment

    Op het rugpand van onze seniorenshirts staat de naam van Surlogic e-fulfillment. Dit bedrijf richt zich op het afhandelen van het volledig logistieke e-commerce proces: vanaf de plaatsing van een bestelling in een webshop, tot aan de overhandiging van het pakket door de bezorger aan de klant.

    De jarenlange kennis van logistiek, betrokkenheid en betrouwbaarheid, maken Surlogic tot dé e-fulfilment partner voor webwinkels. Het bedrijf biedt oplossingen op maat, passend bij de meest complexe order requirements. Hierdoor wordt de logistieke zorg uit handen genomen en kan de webshop optimaal presteren. Deze laatste kan zich volledig focussen op ondernemen, terwijl de logistiek en voorraadbeheer in vertrouwde handen ligt. Surlogic biedt een volledige service van A tot Z , met een eigen Warehouse, een Pick & Pack service en een Warehouse Management System. Meer weten? Kijk op de site: www.surlogic.nl