• Voetbalkamp Willem II

  Willem II komt weer naar Willem II Vereniging!

  Na de succesvolle editie van afgelopen jaar wordt er dit jaar In de aankomende meivakantie bij Willem II Vereniging (4, 5 en 6 mei 2022) wederom een 3-daags Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp georganiseerd, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan via www.willem-ii.nl/voetbalkampen  

  Programma

  Tijdens het Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp zullen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden krijgen met verschillende leuke spel- en voetbal dan wel keepersvormen op het veld met afwisselend een leuke ‘rust activiteit’ zoals een voetbalquiz of een andere leuke verassing. Deelname aan het 3-daagse Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp bedraagt € 169,-

   

  Wat kan jij als deelnemer aan het Willem II Voetbal-/ en Keeperskamp verwachten?

  – Een nieuw Willem II Voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)

  – Professionele en enthousiaste begeleiding 

  – Lekkere lunch, gezonde tussendoortjes en drinken

  – Kans op leuke prijzen 

  Ga snel naar www.willem-ii.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je (klein)zoon/(klein)dochter direct in te schrijven.