• Onderhoud sportcomplex (bijna) klaar

    Waarschijnlijk hadden jullie het al wel gezien, maar er is in de voorbije maanden hard gewerkt op ons sportcomplex. Daar is onderhoud gepleegd aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de gebouwen. Nadat de verwarmingsketel het had begeven, is er in november vorig jaar een nieuwe ketel geplaatst. Daarbij is onder toeziend oog van onze Piet Spijkers, ook gekeken naar douchekoppen, ventilatie en warm/koud waterregeling. Tot slot is bijna alle tl-verlichting vervangen door LED - en voorzien van een bewegingssensor.

    In de kerstvakantie is de kantine grondig vernieuwd. De firma Marcelis verzorgde de nieuwe betimmering van de bar, het cafetaria, de vensterbank en de zolder. En ook nog de nieuwe tafels en lampen. Peter van de Wouw schilderde de gehele kantine, terwijl Piet de elektra onder handen nam. De “oude glorie” poster boven de bar en de vele lijsten met teamfoto’s maken het geheel helemaal af. Bijna dan, want in de komende maanden willen we nog nieuwe kantinestoelen aanschaffen. De vernieuwing van de kantine kwam onder andere tot stand door een gulle gift vanuit de Koningsclub, wegens ons 125 jaar bestaan. We mogen trots zijn op het eindresultaat en gaan er weer jaren van genieten!

    Het laatst afgeronde project betreft de hemelwaterafvoer aan de kant van het parkeerterrein. De regenpijpen die het water van het platte dak moesten afvoeren, waren in slechte staat en niet aangesloten op de riolering. Daardoor was de stoep naaste de gebouwen verzakt, hetgeen gevaarlijke situaties opleverde. Inmiddels ligt er een nieuwe stoep, een goede afvoer en zijn er metalen regenpijpen geplaatst.

    Klussen geklaard en op naar de volgende!

    Lijkt het je leuk om ook mee te helpen bij het onderhoud van ons sportcomplex? Schilder- en timmerwerk, elektra, schoonmaak, materiaalman, shirts wassen, of iets anders? Dit gebeurt zowel overdag, als in de avonduren. Loop eens binnen bij de secretariaatskamer, of vraag het aan Piet Spijkers en Henk van der Meulen!