• In memoriam

    Zaterdag 7 oktober jl. is Ad Mandemakers overleden. Velen zullen Ad kennen als lid van JPS (en daarna nog Nordea en Willem II). Ad was immers jarenlang verbonden aan de zaterdagvereniging JPS. Als actief lid, later als bestuurslid – en daarna vele jaren als materiaalman. Hij zorgde op trainingsavonden en op wedstrijddagen dat ieder team kon beschikken over ballen, waterzak, etc. Maar ook dat de kalklijnen en hoekvlaggen op de velden stonden en dat de kleedkamere en douches werden schoongemaakt. Zo bracht hij vele, vele uren op het sportcomplex door.  In weer en wind, zomer en winter stond Ad voor de club klaar. Dat leverde hem veel waardering op van de leden. Ook werd hij door JPS en de KNVB onderscheiden voor zijn verdiensten voor de voetbalsport. De laatste jaren was Ad als vaste supporter van het zaterdag 1 team op zaterdagmiddag aanwezig. Rust zacht Ad, we gaan je missen !