• Contributie inning 2024-2025

  Samenwerking Club Collect

  De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de vereniging.

  Het bestuur heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met Club Collect. Concreet betekent de samenwerking met Club Collect dat zij jouw contributie via het Club Collect -systeem verwerken.

  Betalen

  Je ontvangt bij het nieuwe seizoen de eerste e-mail met daarin de factuur en het betaalverzoek. In deze e-mail zitten 2 iDEAL-betaallinks om je contributie te voldoen.

  Optie 1: Je kunt kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via de iDEAL-betaallink de eerste maandelijkse termijn (max 3) van de totaal te betalen contributie van het seizoen. De betalingstermijnen staan vermeld in deze e-mail. Vervolgens ontvang je een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om je betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijn(en) .

  Let op: Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedraagt 10,00 per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie.

  Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om de volledige contributie in één keer te voldoen. In dat geval maak je gebruik van de iDEAL-betaallink om het volledige bedrag te voldoen. 

  Geen gebruik maken van iDEAL-betaallink

  Als je geen iDEAL-betaallink wilt gebruiken, kun je op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van Club Collect. Eventueel is het ook mogelijk om een automatische incasso af te geven bij Club Collect, indien wenselijk. Neem hiervoor contact op met Club Collect.

  Contant betalen

  Je kunt je contributie niet contant op de vereniging betalen.

  Incassobureau

  Club Collect heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Laat het niet zover komen, dit brengt namelijk extra kosten voor je met zich mee.

  Natuurlijk gaan zowel de vereniging als Club Collect ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

  Vergoedingen

  Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke)vergoeding, willen we je vragen contact op te nemen met Club Collect. Zij kunnen je precies vertellen welke acties ondernomen dienen te worden om deze te kunnen gebruiken.

  Factuur

  Via Club Collect ontvang je de factuur en bijbehorend betaalverzoek per e-mail. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van Club Collect, neem dan contact met hen op. Controleer ook de spam-box van je e-mail een keer extra, mocht dit bericht daarin zijn terecht gekomen.

  Het lijkt een beetje vreemd, maar Club Collect verstuurd de facturen met een e-mailadres vanaf ??? 

  Iedere factuur wordt met een uniek e-mailadres verstuurd wat gekoppeld is aan uw betalingen. Bijvoorbeeld: 

   

  Vragen over je contributie?

  Als je vragen hebt over de contributie of de betalingen, neem dan contact op met Club Collect, het bedrijf dat de contributies int.

  E-mail:          

  Telefoon:     

  Website:      

  Zorg dat je altijd duidelijk je persoonsgegevens vermeldt en dat je lid bent van onze vereniging, omdat Club Collect van meerdere verenigingen en sportclubs de inning van de contributiegelden verzorgt.