• Contributie inning

  Beste leden,

  De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen onze vereniging, namelijk het innen van contributies. Doorgaans is dit een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Binnenkort gaan we dan ook werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

  Hoe werkt het precies?

  ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributies. Vanaf begin mei gaan wij deze voor het nieuwe seizoen 2024-2025 innen, en ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per mail, sms of per brief.

  Delen van gegevens

  Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Met het oog op de toekomst: jouw bijdrage maakt het verschil

  Vandaag bereiken we jou ook met een speciaal verzoek: een vrijwillige financiële bijdrage om onze vereniging te blijven versterken. Nu meer dan ooit, vereist het realiseren van onze doelen en het ondersteunen van onze activiteiten de genereuze steun van onze leden en sympathisanten.

  **Waarom bijdragen? **

   

  • Impact: Jouw bijdrage heeft directe impact op de vereniging, de aanschaf van materialen, het faciliteren van trainingen, etc.]. Elk bedrag, groot of klein, helpt om onze ambities om te zetten in realiteit.
  • Banden versterken: Samen investeren in onze vereniging betekent het versterken van onze connecties, niet alleen met elkaar, maar met de gehele gemeenschap.

  • Voortbestaan: Met jouw steun kunnen we de continuïteit van onze mooie vereniging waarborgen en uitbouwen. Zo blijven we een plek waar voetbal en saamhorigheid centraal staan.

   **Hoe kan ik bijdragen? **

  Door op onderstaande link te klikken  kan je een eenmalige gift plaatsen. Elk bedrag is welkom en wordt met open armen en dank ontvangen.

   /willem-ii-av/draag-bij-aan-de-toekomst-jouw-bijdrage-maakt-het-verschil

  Hartelijk dank voor je tijd en overweging om een bijdrage te leveren. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij onze doelen.